Sunday, January 5, 2020

Ensemble seven


Ensemble seven (Sori, Eesti) prk 0,5 l. alc 8,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Ensemble Seven is full of notes of orange juice, peach, passion fruit and grapefruit in the taste. This intensely dry hopped IPA was crafted to showcase the complex fruit character contributed by Citra, Mosaic and El Dorado hops. The finish is soft and rounded, with just enough bitterness to balance the fruit juice character
IBU 54"

Keskmist kasvu purk, seeria tunnussilt tumepunasel põhjal. Valge tihe vaht täidab pool klaasi ja püsib üsna kaua, haakudes kenakese pitsina ka klaasiseintele. Õlle värvus - õrnalt hämuselt kollane. Aroomis on kahe esimese humala tüüpiline jälg (kuni nad on värsked) ehk siis kerge välikäimla :)

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas. Keskmaitse on magusakas-mõrkjas, mahlane ja veidi vaigune. Lõppmaitse muutub puuviljaseks, mango ja papaia seguseks. Järelmekk - mõrkjas-vürtsikas, mahlane ja kosutav.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga VÄGA HEA taseme rüübe! Plusspoolel - jah, see on väga mahlane ja kurjama kergelt joodav. Miinuspoolel - ta on KURJAMA kergelt joodav ning millegi erilisega meelde kah ei jää, selliseid kangemaid IPA'sid on lademes teisigi.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment