Friday, April 9, 2021

South 2020

South 2020 (Frontaal, Holland) prk 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja 3,4 punkti

Tootjainfo: "Mimosa sour
IBU 36"

Väike purk, sildil metsapilt ja kompass. Sõrmepaksune valge vahukiht kaob mõne aja jooksul ja jäljetult. Õlle värvus - uduselt kollane. 

Aroom - oi, see on kehastunud värskus! Väga hea vesi, klaar hapu mahlasus, valge greibi delikaatne aga selge ja isuäratav aroom!

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapukas-magusakas, mahlane ja meeleolu parandav! :) Keskmaitse  muutub happelisemaks, jäädes kuhugi greibi, laimi ja sidruni kolmnurga keskele. Lõppmaitse nihkub veidi mõrkjamasse suunda, astudes kolme jalaga greibihunnikusse. Järelmekk - käärinud kasemahl, kombucha, greibimahl ja laimikoor ... see on hurmav ja kosutav.

Keskmisest kergema kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, hapukas-magusakas-hapu-mõrkjas-magusakas-hapuka buketiga ÜBERtaseme rüübe! Superluks, kui mahlane ja värskendav ja kirgastav see lonks on pika päeva lõpuks, suvel aiapeol oleks see aga suisa hindamatu!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment