Tuesday, April 13, 2021

Forest MEADow

Forest MEADow (Axiom, Tšehhi) prk 0,33 l. alc 5,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Flavored - Fruit" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Mead - Melomel" ja hinnang 3,84 punkti

Tootjainfo: "They say: Once you taste the sweet honey, you want more of that! And we never stop experimenting even in terms of high Covid Restrictions. So please, give the warm welcome to our new session Mead - Forest MEADow. This time we added loads of raspberries and blueberries to our local honey to get this delicious refreshing and insidious drink! Enjoy our mead in your glass!"

Väike purk, sildil idüll :) Roosa sõrmepaksune vaht kaob kiirelt. Joogi värvus - kirkalt ja erksalt punane, mõõduka lillaka varjundiga, mis annab joogile peaaegu neoon-erksuse. Aroom on magusakas, kuid ühtlasi ka veidralt käärivate marjade kõrvaltooniga. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja jõuliselt magus-hapu. Keskmaitse - kuiv, keelekülgi parkiv, tuntavalt mustikane. Lõppmaitse - hapu, veidi mõrkjas, aga ühtlasi ka läägelt mustikane. Järelmekk on kuiv, magus, hapu ja marjane.

Keskmise kehaga, alakarboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-hapu-mõrkjas-magus-hapu buketiga OK taseme rüübe. Mõdud võivad olla tõelised maitsepommid, see jook on aga leebe ja marjane.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment