Saturday, April 3, 2021

Visions Lager

Visions Lager (Mikkeller Taani). prk 0,33 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager - International / Premium" ja hinnang 31 punkti. Untappd ütleb "Lager - Pale" ja 3,22 punkti

Tootjainfo: "Our Vision of the future is full of lagers.
Visions combines years of sampling and testing lager traditions from around the wold to create a beer that is familiar but also totally unique.
Clean, inviting aroma and medium body make for a perfect session beer. A hint of citrus lemon from the hopping compliments Vision's crisp finish.
Visions is our ideal beer to start a journey into the world of lagers, or a damn fine beer for the lager aficianado."

Väike purk, sildil kaardimoor. Helevalge vaht täidab poole klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirklat helekollane. 

Aroom ... ooo ... eee ... huvitav! Leebe ja magusakas, aga selle taga on veel selline huvvvvitava olekuga hapu lõhnanire, mida seostaks ... hmmm ... kurgimarinaadiga? Sidrunheinaga? Häääästi lahja õunaäädikaga?

Esmamekk on kerge kehaga ja hapukas-mõrkjas. Keskmaitse - hapukas, kuivapoolne, karge. Lõppmaitse muutub magusapoolsemaks, kuid sidrunikoorelik mõrkjus jääb ka siia taha alles. Järelmekk - hapukas, marineeritud õunte ja samamoodi marineeritud roheliste tomatite nüansiga.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe. See on tõepoolest midagi hoooopis enamat kui lihtne laager oma maitse- ja lõhnapildi poolest, kuigi samas väga kergelt joodav nagu kõik riisilisandiga kergõlled. Põnev igatahes!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment