Monday, April 5, 2021

Imperial Gose Orange

Imperial Gose Orange (Waht, Eesti) pdl 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Gose" ja 3,65 punkti

Tootjainfo: "Täidlase maitsega hapu õlu. Pruulitud apelsini, koriandri ja meresoolaga."

Väike lihtne pudel, sildil lõvi. Kollakas vah täidab üle poole klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - õrna uduvinega tumekuldne. Aroomis on mõnuga nii soola kui haput kui karamelli kui mahlasust - vähemalt lõhna eest tulevad küll kenad punktid!

Esmamekk - soolane, hapu ja soolane, toekas ja linnaseline. Keskmaitse - julgelt soolane, mõrkjas, apelsinikoorene, kuivapoolne ja toekas. Lõppmaitse - soolatud apelsinid omas mahlas :) Järelmekk - vürtsikas, soolane, magus, mõru ja hapukas, kõik ühekorraga ja seda kõike on palju!

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, soolane-hapu-soolane-magus-mõrkjas-hapu-soolane-vürtsika buketiga ÜBERTASEME rüübe! Üks toekamaid imp-gose tüüpi õllesid, mis eesti ametlike pruuliste hulgas nähtud, kui lubatud apelsin selle võimsuse tagant ka selgemalt välja paistaks, võiks veelgi kõrgemalt kiita!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment