Saturday, April 3, 2021

What Are They Building In There?

What Are They Building In There? (Mikkeller Brewpub London / Pressure Drop) pdl 0,33 l. alc 10 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Triple" ja 3,98

Tootjainfo: "10.0% Triple IPA. Collaboration between Pressure Drop and Mikkeller Brewpub London.
Full bodied IPA, dry-hopped with Citra Cryo, El Dorado and Nelson Sauvin.
Brewed at Mikkeller Brewpub London"

Väike õlakas pudel, erakordselt liru ja kalbe väikeseke sildike. Kollaka varjundiga vahhukiht täidab kolmandiku klaasist, püsides mõõdukalt, kuid haakudes päris kenasti klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt ja mehusel kollane. 

Aroom. Jaaaaa, see ON võimas. Üleküpsenud päikesesoojad virsikud koos päikesesooja plastkastiga, ananassid ja loomakarvad, kriit ja kõrvits. Üsna kummaline segu, kas pole?

Esmamekk on raske kehaga ja magus-mõrkjas, tihe ja mehune. Keskmaitse - viskoosne, virsikukompoti vedelik, konserveeritud pirnid ja litšimarjad. Lõppmaitse - ülevõlliselt hapu-magus-mõru kruvikeeraja keset iga maitsenäsa. Järelmekk - kogu selle ülekülluse juures oskab see jook olla ka veel kuiv, parkiv, nätske ja vürtsikas. Uhhhhh.

Ülevõllikas. Kõik mis te ootate ühest IPA'st on olemas. Nii umbes kuuekordselt. See jook on JÄME ja VÕIMAS ja ÜLEMÄÄRASELT SUUR. Puuviljakonservivedeliku kontsentraat jämehumalatega.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment