Monday, April 1, 2024

Cigar City - Florida Man™ On the Moon

Florida Man™ On the Moon (Cigar City, USA) prk 0,33 l. alc 6,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda konkreetset versiooni. Untappd liigimääratlus: "IPA - American" ja 3,77 punkti

Tootjainfo: "The World's Worst Superhero is going interstellar in this iteration of his namesake beer. Brewed with an astronomical amount of Galaxy hops, this IPA's bright tropical qualities are sure to send you to weird and wonderful worlds beyond the Sunshine State
IBU 60"

Väike purk, kuu-fantaasiane kujundus. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib äga kaua, haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - uduvinega tuhmkollane. Aroom mõjub lustlikult puuviljasena, virsikute ja mango küllasena.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse muutub hapukamaks ja mahlasemaks. Lõppmaitse - vaigune, puuviljane, pooltoore mango ja vähese seedermännise meenutusega. Lõppmaitse - meeldiv humalahammutusene kargus, troopiline mahlasus ja ülikerge joodavus.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. Suurepärane laua-IPA, mida võib ette võtta ikka mitmeid ja mitmeid klaasitäisi, ilma tüdinemata ... aga ka ilma mingi vaimustuse taha takerdumata.
---
veidi saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment