Saturday, April 6, 2024

Vaat - Happy Endeavours

Happy Endeavours (Vaat, Eesti) prk 0,44 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - White" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - White / Wheat" ja hinnang pole veel samuti välja kujunenud.

Tootjainfo: "Brewing is ultimately a happy endeavour!
With this hoppy wheat beer, we want to celebrate that fact. This flavourful Session IPA is brewed with El Dorado and dry hopped with Centennial. "

Keskmist kasvu purk, rõõmustäpiline sildikujundus. Valge aht täidab üle poole klaasist, püsides vaatamata hõredusele päris viisakalt. Õlle värvus - kergelt uduselt kollane. Aroom - veidi seebine, kuid see seep on meeldivalt ja puuviljaselt aromatiseeritud.

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja hapu. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas, pisut apelsinine ja mandariinine. Lõppmaitse - nüüd juba isegi veriapelsini meenutav, kuivapoolne ja karge. Järelmekk - hapukas-magus, greibine ja pomelone.

Keskmisest kergema kehaga, tugealt karboniseerunud ja kuiva paletiga, hapu-mõrkjas-hapu-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga Väga hea taseme rüübe. Kas nüüd üks IPA peaks nii hapu olema, on küsitav, kuid oma karges ja tsitruselises olekus siiski päris mõnusalt joodav
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment