Friday, April 26, 2024

Fuerst Wiacek - There's No I In Eye

There's No I In Eye (Fuerst Wiacek, Saksamaa). prk 0,44 l. alc 6,8 % vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang 89 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 4,03 punkti

Tootjainfo: "DDH IPA – Dry hopped with Citra & Riwaka"

Keskmist kasvu purk, majakane kujundus. Erkvalge aht täidab üle poole klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - pudruselt-plödiselt kollane.

Aroom on huvvvvvitavalt mitmemõõtmeline - siin on nii värskeltriivitud greibikoort kui veidi tolmunud kuivatatud apelsiniviile kui ka tilgake värskeltpressitud laimimahla.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-hapukas. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas ja kena humalahammustusega. Lõppmaitse - kratsivalt kuiv ja humalaraspline, samas väga kergelt joodav ja värskendav. Järelmekk lülitab sisse veidi magusama suunatule, kuid jätkab ikka sõitmist mõru-kuiva-tsitruselises rajas.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-hapukas-vürtsikas-mõru-hapukas-magusakas-mõru-vürtsika buetiga ÜBERTASEME rüübe. Halvasti välja nägev, kuid tsitruselise värskuse kehastusega NEIPA!
---
ei ole saadaval (veel)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment