Thursday, April 4, 2024

Oskar Blues - Tropic Mutant

Tropic Mutant (Oscar Blues, USA) prk 0,355 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 78 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - Other" ja hinnang 3,71 punkti

Tootjainfo: "This Experimental IPA uses cutting-edge science to amplify the alluring tropical flavors of Galaxy, Stratus, and Talus hops. This juicy IPA is packed with flavors of guava, passion fruit, mango and papaya"

Väike purk, pisut igavavõitu kujundus. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - veidi hämuselt tumekollane. Aroom on mõnusalt ja värskelt vaigune ja troopiline.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja intensiivselt mõrkjas-magus. Keskmaitse - vaigune, puidune, karamelline, papaia ja mango segune. Lõppmaitses on juba rohkem virsikut, aga selle taga on ka mõnus sidrunheinalik värskusetoon ja korralik rosepiprane aromaatsus. Järelmekis annab humalahammustus kenasti tunda, vaigune ja guaavane segu mõjub lihtsalt mõnusalt ja uut lonksu küsivalt.

Keskmisest veidi raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja paletiga, mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-mõru-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. Värske, vaigune ja troopiline IPA, no mis siin pildil saabki valesti olla?
---
zutt-zutt saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment