Monday, April 8, 2024

Landgang - Helles

Helles (Landgang, Saksamaa) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Helles / Dortmund export" ja hinnang 44 punkti. Untappd liigimääratlus: "Lager - Helles" ja hinnang 3,42 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "The name says it all and the beer breaks every convention. Darker than other light wines and with incredible flavors. A Czech-inspired lager. It is special thanks to the Hallertau Cascade hops, which are not used in any other lager.
IBU 25"

Väike lihtne pudel, sildil naisutar :) Elevandiluukarva vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt punakaskuldne merevaik. Aroom meenutab saunaeesruumi ja seebikillukest puupingil.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse - hapukas, leivane või pigem sepikune. Lõppmaitse - heinane, veidi karamelline ja ürdine. Järelmekk - magus, veidi mesine ja kanarbikune.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-magusaka buketiga Hea taseme rüübe. Kui ei teaks, et tegu peaks olema saksa hellesega (mida ta eriti ei meenuta), siis pakuks pimesi, et korralik leedu lauaõlu
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment