Monday, April 29, 2024

Fuerst Wiacek - Comb Over

Comb Over (Fuerst Wiacek, Saksamaa). prk 0,44 l. alc 6,2 % vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,97 punkti

Tootjainfo: "Comb Over will have you asking how we got so much explosive flavour from a single dry hopped beer. It's smoothie-thick and creamy, with a mouth shutting stickiness. The flavours are rich and intense: electric shocks of fragrant lime zest; juicy tangerines; spicy szechuan pepper; and sweet, succulent tropical fruits. Hair raising."

Keskmist kasvu purk, sildil ükssilm vunts. erkvalge vaht täidab pool klaasist, kuid on hõre ja mitte kuigi püsiv. Õlle värvus - kahjkas-piimjalt mudrune. Aroom mõnusalt mahlane, meenutades passionvilja ja laimikoort.

Esmamekk on keskmise kehaga ja üsna karmilt mõru-hapukas. Keskmaitse uutub veidi magusamaks, mandariinilikumaks ja veidi ananassikonseriseks. Lõppmaitse virutab jalaga lahti värava, millest pääsevad lõrinal valla hammustavad humalad, muutes suutunnetuse kargeks, vürtsikaks ja mõrudaks. Järelmekk pehmeneb ootamatult kiirelt ning valib pigem veriapelsiniliku ja sidrunheinaliku/laimileheliku eeterlikkuse.

Keskmisest veidi raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, mõru-hapukas-mõru-magusakas-MÕRU-vürtsikas--magusaka buetiga ÜBERTASEME rüübe. Värkse, karge, mänguline ja hammustav humalaneste, mille ainus miinus on piimalahjenduselik välimus.
---
ei ole saadaval (veel)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment