Friday, April 5, 2024

Labietis - Trīs indiāņi

Trīs indiāņi (Labietis, Läti) prk 0,44 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - American (APA)" ja hinnang 67 punkti. Untappd ütleb: "Pale Ale - American" ja hinnang 3,49 punkti

Tootjainfo: "Brashly American pale ale with a crisp and explicit bitterness. The pine and citrus aroma of Cascade and Centennial hops enrich the earthy bitterness of Columbus creating a neo-classic biterness profile. Pale ale malt soothes the tongue into a grapefruity aftertaste.
IBU 30"

Keskmist kasvu purk, kojale omane tehniline sildikujundus. Valge vaht täidab kolmandiku klaasist ja on üsna püsiv ning haakub isegi klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on maalähedane, kergelt laudatagune ja vaigune.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja hapukas-mõrkjas. Keskmaitse - mõrkjas ja suti magusam. Lõppmaitse - mõrkjus muutub juba suisa mõruks ja korralikult vanaks männiks endaks. Järelmekk - hapukas-mõru, vaigune ja puidune.

Kergepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-mõru-hapukas-mõru-vürtsika buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Korralik ja mõrupoolne APA, ainukeseks probleemiks on vesisepoolne suutunnetus
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment