Monday, April 29, 2024

Pinta / Basqueland - Hazy Discovery San Sebastian

Hazy Discovery San Sebastian (Pinta / Basqueland, Poola / Hispaana) prk 0,5 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,85 punkti

Toojainfo: "Welcome to our hoppy travel agency! Looking for the sun, we reached San Sebastian, where we met the crew from the Basqueland brewery on the beach. We brewed our cooperative Hazy IPA with the addition of spelled flakes! You can count on even greater fullness, tropical notes and a hint of white fruit thanks to hopping the beer with HBC 586, Nelson Sauvin™, Galaxy®, Enigma® varieties"

Kopsakas purk, sildil nimeandev linn. Valge aht täidab alla poole klaasi, kuid on see-eest püsiv ja haakuv. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroomis on urinaarium, tsitrusekoored ja veidi üleküpsenud ananass.

Esmamek on keskmise kehaga ja mõrkjas-magus, keeleotsa kalla trikeldav. Keskmaitse - humalakõrvetusega, mahlane, greibine ja apelsinine. Lõppmaitse - magus ja rahulikult, isegi linnaseliselt pehme. Järelmekk suundub taaskord mõrumale, kuivemale ja hammustavamale rajale.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magus-vürtsikas-magus-hapukas-mõrkja buketiga Übertaseme rüübe. Meeldiv, mänguline ja mahedapoolne IPA, lihtne ja kergeltjoodav
---
saadaval tsipa
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment