Monday, June 12, 2017

Bear Heaven


Bear Heaven (Konix, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole välja kujunenud

Tootjainfo: "Продолжение нашей «медвежьей» серии. Несмотря на заметную горечь, этот американский ИПА очень питкий. Главный ингредиент — американский хмель Эльдорадо — дарит яркий вкус с нотками тропических фруктов и насыщенный аромат с неожиданными оттенками груши, вишни и сочного арбуза. Наслаждайтесь этим неповторимым сочетанием вместе с нами и почувствуйте, как заразителен восторг наших бесстрашных медведей!
IBU 80"

Keskmist kasvu pudel, sildil langevarjur-karud. Kollakas vaht täidab üle poole klaasi ja on ülimalt püsiv. Õlle värvus - kirkalt punaka helgiga täiskuldne merevaik. Aroom on magusakas, lilleline, veidi vaigune.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse on mõrkjas, puuviljane, veidi kleepjalt vaigune, pirnikompoti ja kardemoni nootidega. Lõppmaitse muutub veelgi mõrkjamaks, juba ünsa mõnusalt karmiks, kuid siiski mitte robustseks - nagu hea kasvatusega vägilane, kes end väikses ruumis ettevaatlikult ringi keerab, et mitte kellelegi liiga teha. Järelmekk on hapukas, vaigune, tõrkivalt mõrkjas ja põnisevalt vürtsikas. Põmm-põmm-põnev-kraam

Raskepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kleepja paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERtasandi rüübe! American IPA ja topeltIPA piiri peal kõikuv tegelane, mille juurde peaks soovitama toekamat singivõileiba, et pudelitäiega turvaliselt lõpule jõuda.
----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment