Friday, June 2, 2017

Volkovskaya IPA


Volkovskaya IPA (Volkovskaya, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 5,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: IPA ja hinnang 33 punkti.

Tootjainfo: "Хорошо охмеленный индийский светлый эль с ярким и насыщенным ароматом тропических фруктов. Мощный вкус, в котором хорошо выраженная хмелевая горечь раскрывается в широком диапазоне от тропических фруктов до луговых цветов. Интенсивное и сухое хмелевое послевкусие.
IBU 55"

Kreemika varjundiga vaht täidab pool klaasist ja püsib väga kaua, haakudes tiheda vahupitsina ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on mõrkjas-magusakas, karamelline ja heinane. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse on karamelline ... vähekõrvetatud kommisuhkru taoline. Lõppmaitse meenutab mõna veidi humalasemat belgia eili, magusakad puuvviljased estrid on vähese hapukas-mõrkjas kõrvaltooniga. Järelmekk kaob üsna kiirelt, jättes vaid veidra, küünelaki ja magusa veniva suhkrumassi seguse mälestuse.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkja buketiga arusaamatus. IPA'ks see jook ei kvalifitseeru ... lihtsalt belgiapärase joogina on kesknpärane. Ühesõnaga täielik "mehh"
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment