Wednesday, June 21, 2017

Ootab Armastust


Ootab Armastust (Õllenaut, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Session IPA", hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "New England Style Session IPA.
IBU 30"

Väike lihtne pudel, sildil kõikvõimalikke õllenaute :) Valge hõredapoolne vaht täidab üle poole klaasist, kuid ei püsi kuigi kaua. Õlle värvus - õrnalt hämuselt kollakaspruun. Aroom on magusakas, puuviljane, greibi sisekoore mõrkja noodiga ... kuid ka kuidagi kirbevõitu, mis veidi häirib. 

Esmamekk on kerge kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse muutub hapukamaks, puuviljasemaks, lisades ka tsipake magusat tooni. Lõppmaitse jääb mõrkjaks ... ja jälle ronib esile see kummalisevõitu kirbe noodike, mida võiks omistada greibiõlile. Järelmaitse on vesisepoolne ja mõrkjas.

Kerge, suisa vesisepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusaka buketiga üsna keskpärane rüübe. Noh suviseks janujoogiks ta ju sobib, ning mõrkja karastava poole eest võiks isegi kiita ... aga no ei ole mingil moel õlu mis meelde jääks ja mida juurde tahaks.
-----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment