Friday, August 25, 2023

Pühaste - Saeculum - Whisky BA

Saeculum - Whisky BA (Pühaste, Eesti) pdl 0,33 l. alc 14,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Porter - Imperial / Double" ja hinnang 4,25 punkti

Toojainfo: "Whisky barrel aged imperial porter with fudge candy and coconut."

Väike pudel, millel hõbesilt ja siidipurjed ... või siis ikka vahakael :) Pöidlapaksune tumepruun vahukiht pole kuigi püsiv.

Aroom --- ooooohhhooohaaaa - see on süggggava sissehingamise hääl! Sest vaata juba meetripealt on see kraam vääga intensiivselt šokolaadiliköörine. Kui nüüd lähemalt nüüskida, siis siis pisut-pisut hakkab häirima alkohol, kuid seejärel taaslausud omaette võlusõna "liköör" ning kõik asub oma kohale. Bounty-liköör ilmselt?

Esmamekk - raske, tõrvjas, magus-tõrvjas, liköör-karvjas, alkoholine ja šokolaadine

Keskmaitse - bounty! Bountykoorikus olev kooreliköör!

Lõppmaitse - keelt kõhevile ajavalt alkoholine mustalillatriibuline murakaliköörine, karamell-koorikune, venivalt iiriserammus ebaõlu.

Järelmekk - vana Gambrinus on segaduses, kas olla hüperboolselt vuntse keksunöörina kasutades vaimustusepõrkes või siis juriseda liigse alkosurve üle

ÜLEVÕLLIKAS! Ultrapillavalt kontsentreeritud bountyliköör karamelliseerunud kohvi-iiriskoorikus. Ei pole õlu see mitte, see on tihenaudinguline maitseväljakutse edasijõudnud tajujahtijatele!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment