Wednesday, August 2, 2023

Swinkels - Bavaria

Bavaria (Swinkels, Holland) prk 0,5 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager - International / Premium" ja hinnang märkimisväärsed 4 punkti (100'st)!!! Untappd liigimääratlus "Pilsner - Other" ja hinnang 2,85 punkti

Tootjainfo: "Bavaria Pilsener is a clear blonde beer. Bavaria is brewed with natural ingredients like mineral water and barley that has been malted in-house, by Bavaria. A refreshing, fruity and a delicious fresh aftertaste is what makes Bavaria Pilsener a casual beer.
IBU 18"

Keskmist kasvu purk, igav-universaalne sildikujundus. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib korralikult. Õlle värvus - kirkalt täiskollane. Aroom on magus ja ebamääraselt saiane ja veidi tolmune.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas ja vesisena mõjuv. Lõppmaitse - magus-hapukas, vesisepoolne ja plastikuline. Järelmekk - õrn vürtsikus üritab muuta plastiliini huvitavamaks, kuid ega see palju ei muuda

Kergepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja vesisevõitu paletiga, mõrkjas-hapukas-magus-hapukas-vürtsika buketiga kasin rüübe. Otseselt halb ei ole, aga mitte mingit põhjust seda uuesti ette võtta ei ole. Ei jää meelde mitte millegagi.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment