Thursday, October 10, 2013

Vicaris Tripel

Vicaris Tripel (Dilewyns). pdl 0,33 l. alc 8,5 %vol. liigimääratlus: tripel. 85 ratebeeris ja  88 beeradvocate järgi!

Tootjainfo: "Vicar Tripel, the 1st beer brewery Dilewyns, is a soft beer with a fruity touch. The beer is not pronounced bitter and not overly sweet, making it very accessible to both experienced and non-experienced beer lover. The delicious taste is the result of a rich hops and malt taste.

brewing

A triple is as the word implies threefold: warm fermentation about 24 °, bearing about 1 ° and bottle fermentation. This triple owes to the way of brewing. Its pleasant taste The timing of adding the two hops during the cooking process here is a crucial point. Vicar Tripel is brewed with one kind of malt and without seasoning.
"

Madal pudelike kannab kaunist klassitsistlikku sildikest, mis seekord on hele, nagu triplitele (üldiselt) omane. Helevalge vaht täidab 90% klaasist ning on VÄGA tihe ja püsiv. Aroom on õrnalt linnaseline, lilleline ja vaniljene.

Esmamekk on keskmisest kergema olekuga, väga rõõmus ja mänguline, kommi ja nätsu ja muude lapsikuste karva :) Keskmaitse muutub oi-oi kui lustakaks, lausa ülemeelikuks, siit vaatab vastu üleannetu piiga, kes lolitana end plikaks ehib, kuid samas täismeeste elusid rikub. See mekib kui kehastunud elurõõm, milles on veidi vürtsikat pahelisust ning samas siirast soovi ilu ja mänguga maailma paremaks paigaks muuta. Magusad kuivatatud puuviljad on üle puistatud vanilje ja vürtside seguga, mis paneb selle magusa põhja kilkavalt krõpsuvasse raami. Järelmaitses lainetab keele alaäär kaasa ülaosa maitsenäsakestele, kogumulje on otsatult positiivne ja samas kergemeelne, hästi tasakaalustatud ja teisalt nii totakalt õnnelik, et ontlikul väikekodanlasel hakkab suisa piinlik.

Keskmise kehaga, kergelt kleepja paletiga, vürtsikas-magusa-mõrkja buketiga väga mänguline superrüübe. Hmm, praegu tunduks paras siia juurde serveerida sidruni-marmelaadi!
------------
pilt siit

2 comments:

  1. Väga tore ja asjalik blog on see. Ainus, mis parandaks, on see, et iga õlle juures võiks olla kirjas, et kust see ostetud on, ja kui palju see maksis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sellega on nüüd pisuke häda - nimelt enamik kirjeldatud õllesid pole kuskilt ostetud, vaid nad on Gambrinuse juurde ise tulnud :)

      Delete