Friday, November 30, 2018

Tumeaine Guatemala Coffe


Tumeaine Guatemala Coffe (Pühaste, Eesti) Pühaste keldrist kaasa ostetud purk. alc 11 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 4,2 punkti

Tootjainfo: "Special version of Tumeaine made in collaboration with Kokomo Coffee Roasters.
Coffee used: Guatemala Nuevo Sendero"

Mustjaspruun sõrmepaksune vahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - muidugimõistamust. 

Aroom. Et kohv? No vaadake see on nüüd nagu öelda "lumehelbeke tasa-tasa" sel hetkel kui teile räästast nii umbes kantmeeter lund kaela sajab. Aga see lumi ... see õlu ... ptüi, see kohvi, see pole mitte agressor, vaid selline õilsalt aeglane ja täidlane ja veniv ja veiniv. Või siis ikkagi likööriv?

Esmamekk. Õehhhh. Kas olete kohvitanki alla jäänud? Vana Gambrinus just jäi.

Keskmaitse. Sasiga. Sasinine kohvisiga. See on kohe sihuke siga, et seda on terve tuba täis ja koridor ka ning kärss ulatub trepikotta. 

Lõppmaitse. KOHVIKUUBIK! Kui on olemas puljongikuubikud, siis see on kohvikuubik. Riia balsami vundamendile ehitatud kohvikuubikute kodu. 

Järelmekk. Kas on hilja hüüda "appi"? Või vähemalt küsida "kessssse laulab köögis"? Kuradikohviraisk. Kuradi-kohvi-raisk. Ma ütlen. Kohvikorsaar. 

KOLOSSAALNE JA HULLUMEELNE. Pühaste kamp on omadega sassi läinud. Mehed, teil on pruulikoda, mitte kohvikoda!!! Miks te siis kohviliköörikontsentraati keedate? Kurat seda tuleks müüa ampullides. Et juhul kui pead mingi õnnetuse tõttu järjekordse tanklakohvi võtma, siis kallad sinna sisse kolm-pool tilka seesinast kontsentraati ja päev on päästetud.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment