Sunday, November 25, 2018

Vunk


Vunk (Koch, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsner" ja hinnang 15 punkti. Untappd ütleb: "Lager - Pale" ja hinnang 2,81

Tootjainfo: "Vürtsikas, pisut magus, kergelt humalane lager tüüpi õlu, äratuntava humalakäbi aroomiga, kerge humalase ning linnaselise järelmaitsega, annab peole õige vungi"

Vana Gambrinus avastas poest uue sildiga õlle ... ja hiljem oma päevikust, et on samanimelist asja juba hinnanud, kuid 6 aastat tagasi ja plastpudelisse villitult. Vaatame, mis on sellest joogist saanud.

Väike lihtne pudel, sildil lepatriinud. Sõrmepaksune valge vaht kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on magusakas, häiriva seebise-kummise kõrvaltooniga.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas. Keskmaitse on mõrkjas, ürdine ja jällegi kummine ... või on see teelehe seebine toon? Lõppmaitse on läila ja mõrkjas, angervaksa ja kalmuse ja raudrohu vahepealne. Järelmekk ... võehhh ... no halb ja imal-mõru.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-magusa buketiga unterbier. Urjuhh, see õlu on kuue aasta taguse kogemusega võrreldes halvemaks läinud.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment