Tuesday, October 1, 2019

Black Sheep


Black Sheep (White Pony, Itaalia) pdl 0,33 l. alc 10,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial", hinnang 94 punkti. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 3,78 punkti

Tootjainfo: "The 1st time at the brewery there was a flock of sheeps from which appeared a black rude sheep. ‘The time for an imperial stout!’. This black fluid is full but extremely creamy and attacks the palate with complex notes of espresso coffee, chocolate,caramel,dark fruits and a full roastiness, a bitter sweet symphony!
IBU 45"

Väike lihtne pudel, sildil suitsu kimuv must lammas :) Kreemine tihe pruunakas vaht täidab pool klaasi ja püsib väga kaua. Õlle värvus - sünkjalt punakasmust. Aroom on meeldivalt röstine ja šokolaadine, selle taga hõljub aga ka metalne vasenoot.

Esmamekk on raske kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse on kuivalt metalne, vase ja raua maitse kokku moodustavad huvitava raamistikku, mille keskel tunneb ennast pärist hästi poolkuivatatud must ploom. Lõppmaitse on magus-hapu, vaseuhmrist purustatud kohviubade tooniga. Järelmekk on magus ja kuiv ühekorraga, röstine ja mõrkjas, kohvine ja kakaone.

Raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise ning kuiva paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkja buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Lihtsavõitu, ehkki kahtlemata kvaliteetne imp.stout.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment