Monday, October 21, 2019

Mango-Passionfruit Double Smoothie


Mango-Passionfruit Double Smoothie (Pühaste, Eesti) prk 0,5 l. alc 3,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored", hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Berliner Weisse" ja hinnang 3,98.

Toojainfot pole leida

Pühaste keldrist kaasa ostetud purk, tehniline silt. Sentimeetrine kollane vaht kaob hetketega. Õlle värvus - hämuselt-mudruselt kollane.

Aroom. Sammmmummmeiiieee! Niiii armas! No nii nunnult mangone kui üleüldse olla saab. Nii mangone, et juba on kõrvitsane :) Oi kuidas tulevad silma ette need lapsepõlve hetked, kui koos vanaemaga sai poodi mindud ja spetsiaalsest mahlaletist 5 kopika eest kõrvitsa-ploomi või muud mehu ostetud :)

Esmamekk on kerge kehaga ja lustlikult hapukas. Keskmaitse ... jebedijeee ... no mahlajumal ise on selle joogi valmis teinud! Naeratusega valmis teinud, naeratusega klaasi kallanud ja naeratusega kätte andnud. Lõppmaitse - oi ma sulan - magushapu suurepärane, oivaline, luksus-lõpp-lahe mahlane maitselaksakas. Järelmekk, ohhh-ma-kohe-ei-tea kui palju kordi tahaks kajana hüüda ja kiita seda mahlatormi!

GENIAALNE! Maailma parim mahlakokteil! Et õlu või? Ärge ajage pada, see pole ühestki otsast õlu! Kas ma siis mahlajooki ära ei tunne, kui ta keelel tantsib ja aju lapsepõlveradadele suunab! Imeilus!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment