Monday, October 7, 2019

Infinite Citra


Infinite Citra (Pipeworks, USA ) prk 0,44 l. alc 7,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 76 punkti. Untappd ütleb "IPA - American" ja 3,94 punkti

Tootjainfo: "Citra hopped India Pale Ale"

Keskmist kasvu purk, sildil kirjud kassid :) Erkvalge vaht täidab poole klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - õhkõrna uduvinega kollane. Aroom mõjub kui IPAde klassika - mõrkjasmagusakas, kergelt tsitruseline, pisut vahane, õrnalt parfümeeritud.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse jääb rohkem magusasse külge, kuhugi punase greibi ja tangeriini vahele. Lõppmaitse muutub hapukamaks, apelsini ja pomelo kanti ning keha võtab täidlasemat jumet. Järelmaitses tuleb esile mõnusalt vürtsikas-mõrkjas kuivem noot, mis muudab kogu suutunnetuse hästi tasakaalustatuks ja üsna klassikalist IPA't meenutavaks.

Keskmisest veidi raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkjama buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Heas tasakaalus kombo vanakooli IPA'st ja selle veidi mahlasemast poolvennast.

---

pilt isetehtud



No comments:

Post a Comment