Sunday, October 27, 2019

Tumeaine - El Salvador & Colombia Coffee


Tumeaine - El Salvador & Colombia Coffee (Pühaste, Eesti) pdl 0,33 l. alc 11 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - American Imperial / Double" ja 4,16 punkti

Tootjainfot pole leida

Sama õlle ilma tuunimata kirjeldust näeb siit, Guatemala kohviga versiooni aga siit.

Väike lihtne pudel, tume-galaktiline sildikujundus. Tume-kole-mustjas-pruun pöidlajämedune vahukiht püsib mõõdukalt. Õlle värvus - mustuse-mustjas-must.

Aroom. Karjuks "KOHVI!" kui ainult vastu ööd niimoodi kisamine viisakas oleks. Sest vaata mitte kisamises endas pole asi, vaid kohvis. See kohvikruus on umbes purskkaevu suurune ning purskab sealt otseloomulikult vedelat šokolaadi ning kohvi. Noh et keerubiteks on šokolaad ja voolajaks kohvi. Või siis vastupidi.

Esmamekk. Kohvidibijee! Voolav ja voogav ja lainetav kohvilaava. Aeglane, ehkki peaks ju kofeiini üleküllusest rabelema. Aga näe ei rabele. Hoopis oleskleb su keelel ja ütleb mõtlikul häälel: "no tere külamees!"

Keskmaitse. Opladii-opladaa, laulge kaaaaaasaaaa! Laulgem seda kohvilaulu, kus viisk läks kõrrega ... või oli see piip läks toobriga? Vahet pole, segane ja pahupidi-silmiselt kohvine on see kraam nii ehk naa.

Lõppmaitse. Purjus kohvijumalate nimel. Sellest joogist, mis voolab kohvilõvi lõugade vahelt kohvi-Heraklese pigistusel, on see vägi ja võim ja kolme kuu jagu kohviannust.

Järelmekk. Mammma miiia. Kohviküllusesarve toodang. Ebamõistlikult ja ülekülluslikult kohvilikult liiderdav kraam

INTERGALKTILINE ÜLEVÕLLIKAS! Sellest asjast pole võimalik rahulikult rääkida. Selle aasta kohviteo nominent on selgunud. Tõsi küll, pole veel selge, kas see on hea- või väärtegu, aga igatahes MONUMENTAALNE!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment