Thursday, October 24, 2019

Isa ja poeg


Isa ja poeg (Kräftwärk, Eesti) prk 0,44 l. alc 5,2 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Helles / Dortmunder Export" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Lager - Helles" ja hinnang pole samuti veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Isa ja Poeg on magus-hapukas kuldne, pikalt kääritatud laager-tüüpi õlu. Selle õlle pruulimise juures oleme astunud väikese ent julge sammu kaugemale masstoodetud laagerõlledest, nimelt andnud õllele juurde maitset, kuid samas säilitanud laageri kerguse. Maitses on tunda vürtsikaid, humalaseid ja karamelliseid noote
IBU 26"

Keskmist kasvu purk, sildil hall halli peal. Erkvalge vaht täidab pool klaasi, kuid kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom - lihtsalt linnaseline, klassikaline, kuid kvaliteetne laagerõlu, sellelaadseid lõhnu ei satu Gambrinuse sõõrmeisse just tihti ning seda tänuväärsem see on.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapukas. Keskmaitse on hapukas-mõrkjas, toorevõitu viljatera puhta mekiga. Lõppmaitses lisandub küpse vilja magusust, millega kaasneb ka kerget vürtsikat õhetust. Järelmekk on lihtne ja karge, mõõdukalt linnaseline, magus-mõrkjas ja üsna kauakestev.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga Lihtne, kuid hea laagerõlu.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment