Sunday, April 12, 2020

Beach Boudoir


Beach Boudoir (Tanker / Kakola, Eesti / Soome) prk 0,44 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „Sour / Wild Beer“ ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Other" ja hinnang 3,68.

Tootjainfo: "Imagine this: A mild summer evening at the Tanker Beach Boudoir. Scarcely towel-covered bodies chilling on the deck after a relaxing sauna. A pleasant breeze whistling past, gently caressing your hair and carrying scents of fruits and perfume-y flowers while you sip a cool drink with your loved one and watch as the boudoir's linen curtains slowly move with the wind. Now imagine that feeling as a beer. That's it. That's this beer. Brewed with our dear friends from Kakolan Panimo.
IBU 30"

Keskmist kasvu purk, sildil ... eee ... mmm ... midagi rannalist ja siis midagi segast, misasi see pukktoolil peaks istuma? Erkvalge vaht töidab kolmandiku klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - hämuselt helekollane. Aroom on hapukas, meenutades teeseenejooki. 

Esmamekk on kerge kehaga ja hapukas-magusakas. Keskmaitse ... ega vist jällegi midagi muud peale kombucha ei oskagi öelda, ainult et see oleks nagu tehtud virsiku-teest. Lõppmaitse - askorbiinine hapu ja virsikupehme. Järelmekk muutub huvitavalt kuivaks ja kargelt mõrkjaks.

Kerge kehaga, kuiva paletiga, hapukas-magusakas-hapukas-mõrkja buketiga Huvitav ja teistmoodi jook. Seda ei oskaks kuidagi haakida ühegi teise õllestiiliga, kuid meeldivalt mahlane ja virsikune ja kuiv on ta ikkagi.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment