Tuesday, April 7, 2020

Sólveig Nr. 25


Sólveig Nr. 25 (Borg, Island) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Wheat Ale" ja hinnang 65 punkti. Untappd ütleb: "Hefeweizen" ja 3,51 punkti.

Tootjainfo: "Hoppy Hefeweizen. Dryhopped with a mix of US-hops into a smooth and punchy German Hefeweizen
IBU 53"

Väike lihtne pudel, pruulikojale omane lakooniline sildikujundus seekord helerohelisel foonil. Helevalge vaht täidab pool klaasist, kuid see pole kauaks. Õlle värvus - vähese hõljumiga kuldne. Aroom on magusakas, veidi toorepoolse banaani lõhnaga.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse muutub veidi hapukamaks, lõhnast tuttav ja stiilile omane toorepoolne banaan on keelel ehedalt tunda. Lõppmaitse muutub mõrkjamaks ja murusemaks, suutunnetus täidlasemaks. Järelmekk on mõrkjas-magusakas ja veidi nelgiselt vürtsikas.

Keskmisest veidi raskema kehaga, magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga VÄGA HEA TASEME rüübe! Hopfenweizen sellisena, nagu ta olema peabki. Nüüd aga TÄHELEPANU - BB kuupäev on sellel joogil aprill 2015! Vana Gambrinus hämmastub üha enam, et kas ja millal siis kvaliteetsetel õlledel see "murdumispunkt" saabub? Jah mõned isendid on olnud ülemäärase karboga, jah enamikel on humalad surnud sellise ajaga, aga halvaks läinud õllesid selle sõna otseses mõttes pole selle antiikse laojäägi sees avastanud!
---
pilt isetehtud

1 comment:

  1. Siin on taskukohane ja seaduslik laen, mis muudab teie elu igaveseks, olen Angely Ephraim litsentseeritud laenuagent ja teen koostööd Bill Ethani laenuteenindusega. Pakume laene eraisikutele ja avalikule sektorile, kes vajavad madala 2% -lise intressimääraga rahalist abi. Halb krediit on vastuvõetav, tingimused on väga lihtsad ja arvestavad. E-post: (billethanloanservice@gmail.com)
    Kas otsite kiiret ja seaduslikku veebilaenu, siis miks mitte proovida Bill Ethani laenuteenust ja olla võlgadeta, pange tähele, et selle ettevõtte laen on 100% kindlustatud. Oleme andnud ärilaene enam kui 13 miljardile dollarile enam kui 3000-le ettevõtete omanikud nagu sina. Kasutame teie enda määratud riskitehnoloogiat, et pakkuda teile õiget ärilaenu, et saaksite oma ettevõtet laiendada ja oma unistusi ellu viia.
    Meie teenused on kiired ja usaldusväärsed, laenud võetakse vastu 48 tunni jooksul pärast edukat taotlust. Pakume laene minimaalselt 500 dollarist kuni piiramatu maksimaalse vahemikuni. Kas tunnete end tasumata arvetega pisut halvasti ja te ei tea, kuhu pöörduda või kelle poole pöörduda? Kuidas oleks leida hea mainega võlgade konsolideerimise ettevõte, mis aitab teil vähendada kuumakseid, nii et teil oleks taskukohased tagasimaksevõimalused ja võimalus kuu lõpus hingata ning arved makstud saada? Bill Ethani laenuteenus on vastus. Igakuiste kulude vähendamiseks vähendage oma makseid. võtke meiega ühendust e-posti teel: billethanloanservice@gmail.com
    Meie teenused hõlmavad järgmisi elemente: VeoautolaenIsikluslaenKinnituslaenAutolaenudKommertslaenÕppimislaenHüpoteeklaenKinnisvaralaenKinnisvaralaenTööstuslaenEhituslaen
    Kui olete huvitatud meie finantspakkumisest ja tunnete rõõmu, võtke meiega kindlasti ühendust, kui teil on meie teenuse järele kiireloomuline vajadus, kuna nad peavad teie laenuprotsessi lõpuks alustamiseks täitma järgmise teabe. Lugupidamisega agent Angely Ephraim

    ReplyDelete