Friday, November 15, 2019

Miami


Miami (Inne Beczki, Poola) prk 0,33 l. alc 4,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager - India / Hoppy" ja 71 punkti. Untappd ütleb "Lager - Pale" ja 3,33 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "Seaside boulevard bathed in sunlight. Linen suits. Pastel colors. Roller skates. Cotton candy...
Our new beer is MIAMI - a refreshing light-colored lager with slightly marked bitterness. Aromas of citrus and flowers can be felt. Ideal to drink in the company!
Ingredients: water, Pilsner malt, wheat malt, rice flakes, Hallertau Blanc hops, Strisselspalt hops, Magnat hops, bottom fermented yeast."

Väike purk, sildil koledad flamingod :) Erkvalge vaht täidab 3/4 klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on hapukas ja tsitruseline. 

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse on hapukas ja marjane, meenutades midagi kibuvitsa ja pihlaka vaheline. Lõppmaitse on magusakas ja mesilasvaha meeldivate nootidega. Järelmekk on linnaseline, magus-mõrkjas, vähese sidrunkoore-õli tilgakestega.

Kergepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-hapukas-mõrkjas-magusa-vürtsika buketiga VÄGA HEA taseme rüübe, humalasemate laagrite päris kena esindaja.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment