Friday, July 12, 2019

WRCLW Tonka, Vanilla & Chocolate Baltic Porter Nitro


WRCLW Tonka, Vanilla & Chocolate Baltic Porter Nitro (Stu Mostów, Poola) pdl 0,33 l. alc 9,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter - Baltic" ja hinnang 99 punkti!!! Untappd ütleb: "Porter - Baltic" ja 4,11 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "At the Porter Baltic Festival in 2019, we have also prepared a special version of this drink! We added very aromatic additives - cocoa, vanilla sticks and tonka bean to long-fermented, dark bottom-fermented beer with a strong malty foundation and mild notes of dark malts. Together, they form an unbelievably delicious combination, and all are joined by a uniquely velvety texture, thanks to the beer being saturated with nitrogen in a special technology. For such a connection, the Porter's Day Festival can be celebrated on a daily basis!
IBU 40"

Väike lihtne pudel, sildil kriipsuankur ja merelained. Kollane sõrmepaksune vahukiht püsib üsna kaua. Õlle värvus - sügavmust. 

Aroom. Oi see on suisa siiiidine. No nii mõnusalt ja siledalt ja sulnilt nina paitav, et kohe lust. Tonka kasutamine võib lüüa ülemääraselt lõhnavankri kummuli, kuid siin on tegu tõepoolest ülinauditava ja delikaatse seguga vanillist, kohvist, tammest ja šokolaadist ning pähklitest.

Esmamekk on raskepoolne ja mõõdukalt karboniseerunud, sametine ja soe. Pimenev taevas ja seintest õhkuv päevasoe.

Keskmaitse. Kakao-ookean. Pähklitega pruulitud kakao. Mandlikakao. Tilgake pähklilikööri. Puhkus tugitoolis.

Lõppmaitse. Rummis leotatud rosinatega tehtud leivasupp. Kakaojäätisega serveeritud leivasupp. Sametpehmed mõtted ja unised pilgud.

Järelmekk. Röstitud magus rosinakeeks mõrušokolaadiglasuuriga. Tukastus.

Raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-magusakas-hapukas-mõrkjas-magusaka buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Perfektses tasakaalus, sordiini all doseeritud lisamaitsetega, täidlane ja samas täiesti ise sinu sisemusse voolav hunnitult hea jook.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment