Saturday, September 21, 2024

Bevog - Extinction Is Forever: Philippine Crocodile

Extinction Is Forever: Philippine Crocodile (Bevog, Austria). prk 0,5 l. alc 7,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,94 punkti

Tootjainfo: "People may tell you that a session IPA is a better choice for the hot weather, but you should just ignore them. You don’t need that kind of negativity in your life.
Now, this bad boy is something you really need to get your hands on - a can of full bodied creamy juicyness, with fruity aromas turned to 11, and we have a feeling we’re repeating ourselves… but damn, this thing is so smooooth!
Grab it now and enjoy the good life!"

Keskmist kasvu purk, sildil nimeandev elajas. Valge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib luksuslikult kaua. Õlle värvus - õrna uduvinega kollane. Aroom on leebeke, meenutades ehk vahalille vaigupisaraid?

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja hapukas-mõrkjas. Keskmaitse - tihe, tummine, sametine ja magus-mõru ning vaigune.

Lõppmaitse - rammusalt mõru-vürtsikas, humalahammustus kogub tasapisi hoogu. Järelmekk - mõru-hapukas-magusakas-mõru, ürdine, vana männi vaik, angervaks ja kuivatatud pihlakad, kena vürtsikas õhetus ja mõõdukas, kuid kestev humalahammustus.

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiv-sametise paletiga (jaaaa, ma tean, et kõlab paradoksina), hapukas-mõrkjas-magus-mõru-vürtsikas-hapukas-magus-mõru-vürtsika buketiga ÜBERTASANDI RÜÜBE! Ühest küljest on see lihtsalt väga hea IPA, mis meenutab oma sametis-kreemise kehaga lausa milkshake/icecream IPA'sid ... kuid just sellesama meenutuse tõttu on ta NIIIIII KOLOSSAALSELT KERGESTI joodav! Seda klugistaks endale sisse nagu pelikan tuvisid ja plagistaks nokka kui toonekurg!
---
veidi saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment