Thursday, September 5, 2024

Omnipollo / Root + Branch - Do We Live In A Society of Spectacle? - Citra

Do We Live In A Society of Spectacle? - Citra (Omnipollo, Rootsi) prk 0,44 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang 63 punkti. Untappd stiilimääratlus: "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja hinnang 4,18 punkti.

Tootjainfo: "We love Anthony and his beers. So much in fact that we asked if we could brew one of them. A multi-oat/wheat double IPA brewed and dry-hopped wholly with Citra "

Keskmist kasvu purk, sildikujundus vanakinolik. Erkvalge vaht täidab üle poole klaasi, kuid on hõre ja läbematu. Õlle värvus - mudruselt kahvatukollane. Aroon - värskeseep-humalavõõp-teravhammustav! Ämbritäis vaiku ja tilk kassikust.

Esmamekk on tihke kehaga ja lämbelt magus-mõru. Keskmaitse - mudrumõru, vaiguvõru ja tammetõru, suure tamme alla teeme lõkke!

Lõppmaitse - tammevaiku on olemas? Tammevaiku on olemas! Turdtundrune vaiguhambune magusmütakas ohakanupukas. Järelmekk - humalameisliga tahutakse su keelele citramuster, kattes selle kirbeotsaliste humalakõrvetistega, misjärel ujutatatakse üle nisubokilise pehmeraskusega.

ÜLEVÕLLIKAS PEHMERÄMEDAS ESITLUSES! Aga no muidu ta ju polekski Omnipollo ... aga samas pole kah, kuna ühtegi essentsi pole lisatud! Keeruline ja segane, jämejõuline ning kurguski krõbeda humalakrooksuga tervitav.
---
ülivähe saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment