Friday, September 6, 2024

Kompressor - Helge

Helge (Kompressor, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,8 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda koda. Untappd liigimääratlus: "Homebrew, Lager - Other" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Helge on hele laager tüüpi õlu, mis pakub erakordset värskust ja kergust. Selle karge maitse ja õrn humal teevad sellest täiusliku valiku igaks sündmuseks. "

Väike lihtne pudel, kaunis ja detailiküllane sildikujundus. Valge vaht täidab pool klaasist, kuid kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom - nö klassikaline õllelõhn, teraviljane ja leivane.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse muutub hapukamaks ja peenleiva meenutavaks. Lõppmaitse - mõrkjas, pisut puidune ja kanarbikune. Järelmekk - hapukas-mõrkjas ja õrna ning meeldiva õhetava vürtsika järelmiga.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Jah, see on üks lihtne ja pretensioonitu laagerõlu. Aga JAH - see on väga hästi tehtud, ilma ühegi veata ei stiili ega tehnoloogia suhtes, ilusalt lihtne kraam
---
saab olema saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment