Sunday, September 29, 2024

Volynskiy - Forever Brewing La Tomatina

Forever Brewing La Tomatina (Volynskiy, Ukraina) prk 0,5 l. alc 4,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Sour - Tomato / Vegetable Gose" ja hinnang 2,84 punkti.

Tootjainfo: "Spanish tomatoes and Ukrainian malts make up delicious secret of festival beer. "Red berry", "golden apple" or simply "tomato" radically changed the idea of ordinary beer. Now its taste and colour brightness are met in "Volynskiy browar" as well, giving maximum vitamins in every sip. Yummy!
IBU 20"

Milles vana Gambrinus nüüd aga päris hästi aru ei saa, et miks on tootelehel stiiliks märgitud "New Zealand IPA"? Ukraina huumor?

Keskmist kasu purk, tomatilahingupilt :) Kollakas sentimeetrine vaht kaob koheselt. Õlle värvus - ebamääraselt-määrdunult punakaspruunikas. Aroom - päikesekuivatatud tomatite magus küllus.

Esmamekk - kerge kehaga, isegi vesine ja magus-mõrkjas-köögiviljane. Keskmaitse - vürtsikas-magusakas, kergelt tšilline. Lõppmaitse - magusus muutub häirivalt tugevaks, ehkki kasvav tšilliõhetus teeb oma parimat. Järelmekk - järelmekk - magus-mõrkjas ja mõõdukalt tšilline.

Veidrus ja arusaamatus. Tomatipühiseid õllesid on saadud küll ja veel ning enamasti on need hapukas-soolakad gosed ning koos tšilliga suurepärased tegelased. See klaasitäis on vesine-magus tomatimorss koos vähese tšilliga.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment