Thursday, September 5, 2024

Magic Road - Pretty Blackcurrant & Coconut

Pretty Blackcurrant & Coconut (Magic Road, Poola) prk 0,5 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Sour - Fruited" ja hinnang 3,94 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Pastry Sour filled with blackcurrant fruit, combined in a duet with the addition of coconut. Smoothness, depth and sweetness are complemented by the addition of lactose."

Keskmist kasvu purk, lahedalt nii sõstrane kui kookosene kujundus. Vahtu sisuliselt ei teki. Õlle värvus - mudruselt ploomililla. Aroom - huvitavalt vürtsikalt sõstrane ... või siis sõstraseemnene ja magus-hapu.

Esmamekk - keskmise kehaga ja intensiivselt magus-hapu. Keskmaitse - püreelikusse poolde kalduv, mõrkjas-hapu, samas intensiivse biskviidise pehmusega. Lõppmaitses on veidikese tunda kreemist kookoselikku täidlust, kuid kuivalt keeltparkiv sõstar sõidab sellest üle. Järelmekk - hapu, kuiv, keelekülgi kuivalt-aroonialikult ahistav, keelepäral aga hakkab taas mängima lõhnast tuttav vürtsikas noot, mida ei oskaks selle õlle komponentidega siduda ... kuid mis muudab suutunnetuse meeldivalt elavamaks.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-hapu-mõrkjas-hapu-magus-hapu-vürtsika buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Tõsi küll, lubatud kookos jääb pigem mõistatamiseks, kuid muus mõttes on see ju julgelt ja meeldivalt maitseküllane kraam.
---
tiba saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment