Tuesday, March 26, 2013

Green Easter


Green Easter (Mikkeller). pdl 0,33 l. alc 7,0 %. liigimääratlus: IPA

Mikkelleri nägemus lihavõttest on veider :) Rohelisem mehe (Hulcki?) käsi pitsitamas poolsurnud kana. Nojah :)


Poolt kannu täitev tihe kreemikas vahumüts kleebib end mõõdukalt seintele. Õlle värvus - oranžika helgiga pruunikaspunane. Aroom leebelt humalane ja veidi vaigune.

Esmamekk mõjub üsna raskelt ja magusapoolselt. Keskmaitses tuleb esile väga meeldiva balansiga magus-hapu-mõru kooslus, meenutades küpseid veriapelsine ja  pomelot. Lõppmaitses avaneb külimitutäis linnasepehmust koos lopsaka humalamõrudaga, mis samal ajal trummeldab lausa greibiliköörilikku tulist rütmi. Lõppmaitse muutub maitsemeeli ja kogu tuju sulatavaks maitsepööriseks, milles on koos kõik, mis üks humalafriik oskab õllelt tahta. Siin leiab nii Rohelise Humalamehe jõulist haaret kui Kuldse Linnasetibu siutsatusi, lisaks veel veinilik-liköörilikke pehmeid jalakeerutusi ... õujeee, see mõjub korraliku purjus puntratantsuna, milles on koos kogu veider külakõrtsi seltskond alates värvitud plikast kuni kohaliku sepani.

Keskmise kehaga, õrnalt kleepja paletiga, megavõimsa maitseelamusega erakordne rüübe. Jätke mõtted kõrvalehammustamisest ja laske kohe teine klaas kallata ... see õhtu ei lõpe hästi :)
---------
pilt siit

No comments:

Post a Comment