Sunday, August 11, 2013

Zombie Goat Lager

Zombie Goat Lager (human Fish). pdl 1,5 l. alc: hinnanguliselt 5 % liigimääratlus: lager

Kuna seda õlut ei pudeldata, siis kauples hea kuller selle plastpudeli täie välja otse tehasest ning tõi Sloveeniast Tartusse, sestap on infot pea nullilähedaselt.

Disainist paraku rääkida ei saa. Kollakas vaht moodustab kahesõrmese kihi, mis püsib päris kenasti. Õlle värvus - häguselt oranžikaspruun. Aroom mõjub magusakalt, tsitruseliselt ja kergelt vaiguselt.

Esmamekk on kergepoolne, pärmine ja mõrkjas. Keskmaitse muutub intensiivselt kibekaks, kuusekäbi ja eukalüpti mekiseks. Lõppmaitse annab endast veidi magusakamaid vihjeid, apelsinikoore ja koriandri taolisi nüansse, mida ootaks belgia nisuõllest, aga mitte ühest laagerõllest. Järelmekk teiseneb heinapebre ja samblaleotise sarnaseks, kibekas-magusaks ning väga värskeks.

Kerge kehaga, keskmiselt karboniseeritud paletiga, mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga ootamatu rüübe. Laagerõlle kohta väga jõuline, IPA'lik ning soe, kirbe ja vänge. Paraku ei saa päris adekvaatseks seda pilti pidada, kuna nädal aega plastpudelis loksunud rüübe pole kindlasti see mis ta oleks kraanist tulles.
----------
pilt siit

No comments:

Post a Comment