Tuesday, October 27, 2015

Ken Lee

Ken Lee (Veski, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,8 %vol. Liigimääratlus: rukki eil

Tootjainfo: "Ken Lee Tulibu Dibu Douchoo on mahe punakat tooni rukki-ale. Selline värvus on saavutatud mitme erilinnase kasutamisel. Rukkilinnastele lisab huvitavat mekki tugevalt röstitud melanoiden-tüüpi linnas. Kerge viljaka noodi annab citra lõhnahumal. Keni ja Lee terviseks.
IBU 25,8"

Väike lihtne pudel, sildil ennemuistse kaklusmängu tegelased. Kreemikat karva kahesentimeetrine vaht on küll hõre, kuid siiski kauakestev. Õlle värvus - kirkalt punakas merevaik. Aroom on leebe, puuviljane ja veidi leivane.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse toob esile rukkile omase hapuka ja leivase tooni. Lõppmaitse on puuviljasem ja mahlasem kui rukkieililt ootakski. Järelmeki hapukas-mõrkjas olek mõjub meeldivalt ja kosutavalt.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-hapuka buketiga Vägagi meeldiv rüüpeke. Soovitaks järgmine kord rukkile rohkem rõhku panna, pragu jääb see kohalik koloriit veidi varju. Puravikuvõidega röstleiba võtaks küll siia juurde.
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment