Friday, October 16, 2015

Insider IPA


Insider IPA (Naparbier, Hispaania) pdl 0,33 l. alc 7,3 %vol. Ratebeeri liigimääratus: "IPA" ja hinnang 86 punkti.

Tootjainfo: "Insider is our new IPA! It comes full of hops Sorachi Ace, Athanum and dry hopping of Cascade."

Väike lihtne pudel, sildil on keski tulnuklane. Valge sõrmepaksune vaht on keskmise püsivusega ja tihke vahujäljega.Õlle värvus - kirkalt kuldkollane.

Aroom on mõõnusalt pehme, puuviljane, lilleline ja heinane ... sihuke mõnus segu päikese käes kuumenenud heinamaast ja sellel serveeritud puuviljakorvikesega piknikust. Virsikud, papaia, apelsinid ja pomelo.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja särtsakalt vürtsikas-mõrkjas. Keskmaitse ... jummmm ... oi see on pehme ja raske, sihuke toekas ja armas ja mesine ja kodune ... no nigu üks sinisilmne koduhaldjas, kes aastaid heal toidul olles pole enam just parimas vormis, kuid öösiti mängib kassiga ja ajab õhtuti muidu segast.

Lõppmaitse pehme ja täidlane puuviljasus ületab juba igasugused piirid ... pomelo-povidlo ja nektariini-marmelaad, rosinavein ja vürtsitatud ananassiliköör. Pehmus ja armsus ja matsuv põsemusi. Järelmekk mõjub kui vatitekk, mis on täis ananassikonservi ja paradiisiõunu, vaniljekreemi ja apelsinitsukaadi.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, vürtsikas-mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkja buketiga ÜBERRÜÜBE! Puuviljatihe ja matsakas, rõõmus ja armastusväärne, mõnusaim kaaslane aknast väljavahtimise hooajaks. Kõrvale võiks pakkuda ehk kuivatatud papaialaaste.
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment