Thursday, October 11, 2018

Лосиный Берег


Лосиный Берег (Moskovskaya, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimäärtlus: "Premium Lager" ja hinnang 7 punkti.

Tootjainfo: "Пиво «Лосиный Берег» производится в соответствии с Экологическим сертификатом. Варится из экологически-чистых ингредиентов и с использованием уникальной мембранной фильтрации. Состав: вода, солод, хмель"

Keskmist kasvu roheline pudel, sildil põdrapea. Erkvalge sentimeetrine vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom - juba pudeli avamisel täidab toa märja heina lõhn, lähemalt nuusutades muutub see magusamaks ja veel enam eile niidetud loduheinamaad meenutavaks. 

Esmamekk on väga kerge kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjas-hapukas ja üsna ebameeldiv. Lõppmaitses lisandub alguses veidi magusat, aga seejärel linnaseekstrakti kunstlikult mõjuvat mõrkjat või isegi kibekat tooni. Järelmekk on mõrkjas-hapukas.

Kerge kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapuka buketiga Unterbier. Jeebus, milleks sellist kräppi maale tuua? Enamik meie enda massõlledest on sellest ju kõvasti paremad.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment