Saturday, October 27, 2018

Dark Matter


Dark Matter (Uchu, Jaapan) pdl 0,33 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud, untapped oma "IPA - American" ja hinnang 3,84

Tootjainfo: "DDH IPA Malt: Golden Promise, Cara30, Dextrin, Carapils. Hop:CTZ, Simcoe, Citra, Denali, 宇宙Cascade. Yeast:American Ale"

Jässakas väike pudel, must-valge sildikujundus. Valge vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib tugevalt, haakides end ka kena vahupitsina klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt tuhmkuldne. 

Aroom on huvitav segu päris tugevast vaigusest karvasest mõrkjas-hapukast poolest ja siis õrnalt parfümeeritud vahasest pehmusest.

Esmamekk on keskmise kehaga ja üsna tugevalt mõrkjas-hapukas. Keskmaitse on vaigune, kuiv, krõbe, männine, mõrkjas, kore, karm ja otsekohene. Lõppmaitse kuivatab keelt, rullib selle kokku, kastab vaigusse, puistab peale männiokaste tuhka ning jahvatatud kadakamarju. Järelmekk - karm, preerialik, kadakane, tundrane, samblane, seedrimänni ja pihlakmarja vahepealne.

Keskmisest veidi raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud, kuiva ja samas veidi õlija paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe. American IPA'de karrrm esindaja. Isane värk.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment