Saturday, October 13, 2018

Mexican Vanilla Pina Colada Milkshake IPA


Mexican Vanilla Pina Colada Milkshake IPA (Omnipollo / Tired, Rootsi / USA) pdl 0,5 l. alc 7,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England" ja hinnang 76 punkti

Tootjainfot ei leia

Keskmist kasvu purk, mille kollane ja siiru-viiruline kujundus on selles mõttes täielk tööõnnetus, et siit midagi välja lugeda pole võimalik. Valge hõredavõitu vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - veidi hämuselt kollane. 

Aroom. Virrvarr ja vikerkaar! Oi siin on segamini klaaskommid ja vanilje, aprikoosimehu ja maohape, C-vitamiin ja mangopüree.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja klaaskommilikult magus ... hmmm ... eee ... ja mentool??? Mis see mentool siin teeb?

Keskmaitse - kergelt läbiseeditud virsikud?!? Selline korra söögitorust alla laskunud, veidi maohapet saanud ja siis miskipärast kurku uuesti üles kerkinud pooltoores virsik.

Lõppmaitse. Jupstükk ja juustukera. No mis veidrat värki! Askorbiinhappes veeretatud mango?

Järelmekk. Pooltoores mango koos üleküpsenud ananassiga ... sellisega, kuhu pöialläbi kooriku ise sisse vajub.

Friigikas! Mahlane friigikas. Kuna Pina Coladat pole vana Gambrinus elu sees joonud, siis ei oska seda ära tunda. Kuid täiesti ogaralt ja kohati väärastunult mahlane on see kraam küll. Kõik on valesti, kuid seda klaasitäit sa pooleli jätta ei suuda!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment