Sunday, October 7, 2018

Dark Humor Club Heaven Hill Bourbon BA


Dark Humor Club Heaven Hill Bourbon BA (Sori, Eesti) pdl 0,33 l. alc 10,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial stout" ja hinnang 98 punkti!!

Tootjainfo: "Heaven Hill Bourbon Barrel Aged"

Väike lihtne pudel, "Dark Humor" seeria tunnussilt seekord ülemäära kirjul gobeläänsel taustal. Sentimeetrine pruun vahukiht pole kuigi püsiv.
Õlle värvus - must. 

Aroom. Werneri kook. Konjak ja kohvi. Mõtlik malepartii. Rammmmusalt šokolaadi. 

Esmamekk. Hmmmm, polegi niiiiiiiiiiiiiiii rammu ja raske kui maitsest ootaks. Aga šokolaadine ikka. Magusakas ja keeleotsa näksiv.

Keskmaitse. Ploomikook rosinate ja vaniljega. Rummis ja calvadoses leotatud kuivatatud pirn. Helisev. Kuiv. Aknast välja vaatav.

Lõppmaitse. Mnjaaaaa, alkohol hakkab liiga tegema. Keha jääb selle asja jaoks väheks. Noor ja rahutu.

Järelmekk. Kerglane ja veidi kõrbenud. Aadlisuguvõsa eblakas noorvõsu. 

Keskmisest raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja siidise paletiga, hapukas-magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsika-hapukas-magusaka buketiga VÄGA hea taseme rüübe. See viski, mille vaadis jook laagerdus, oli vist noorepoolne? Igatahes tootjainfo ja lõhna järgi ootaks "oi-siga-kui-hea" elamust ja seetõttu tekib veidi pettuv tajuhäire. Joogina ikkagi väga hea, paganama kergelt joodav, kuid vaimustusõhked jäävad ära. Huvitav, mille eest see 98 punkti on tulnud RB's? Festivali ajal pakuti mingit muud versiooni kui praegu pudelis?
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment