Wednesday, April 25, 2018

Dangerously Close to Stupid Amount of Peach


Dangerously Close to Stupid Amount of Peach (To Øl, Taani) pdl 0,5 l. Alc 9,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "imperial IPA" ja hinnang 53 punkti

Tootjainfo: "We present to you one of our next beers in our Stupid Hop Adventure-Series; an Imperial IPA brewed with a Close To Stupid Amount of Guava."

Keskmist kasvu purk, kujunduses ebamäärane valkjas-roosa pintslimäkerdus mustal foonil. Õrna kreemika varjundiga vaht täidab 3/5 klaasist ja püsib ülimalt kaua, jättes klaasiseintele ka kena tiheda pitsimustri. Õlle värvus - kirkalt heledapoolne kollane. 

Aroom on ausalt öeldes veidi ebameeldiv, meenutades kauaks seisma jäänud nõudpesukäsna. Peale piiiiikkkkaaaa sissehingamist hakkab selle alt ilmnema ka virsikut, kuid ka see on liiga kaua seisnud

Esmamekk on raske kehaga ja tihkelt magus-mõrkjas, suisa kohe väga tihkelt, mehuselt ja toekalt. Keskmaitse - kõrvitsamehu virsikutega! Selline vanakool koonilisest klaaskolvist pakutud kõrvitsamehu nagu see iga suurema toidupoe omaette mahlaletis nõuka-aegu saada oli, teate küll ju :)

Lõppmaitse ... ommmnjämmm ... kõrvits ja virsik on nüüd võrdses kaalus. Mitte et üks kõrvits ja üks virsik, vaid lihtsalt pooleks noh, te täheneärijad :) Järelmekk muutub aga juba ülimalt meeldivaks, võrgutades virsikulikööri intensiivsusega.

Raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, magus-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-magusa buketiga VastuOluline Aga MaruMeeldiv rüübe. Aroom tõukab eemale, kuid mida kaugemal maitse sisse sa jõuad, seda rohkem tahaks veel ja veel ja veel ühte lonksu! Tihemehuline jook, viljaliha saavutab peaaegu hammustamiskõlbulike tiheduse.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment