Tuesday, June 25, 2019

Osprey's Baltic Adventure


Osprey's Baltic Adventure (Sori / Horus, Eesti / USA) pdl 0,33 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - White" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "IPA - White" ja hinnang 3,75.

Tootjainfo: "American Osprey has landed - in Tallinn! This White IPA is a collaboration brew with Horus from Oceanside, California. Horus is also known for making the best White IPAs in the world so we based this to the famous Osprey’s Fresh Catch recipe. Thus heavily hopped with Citra and Mosaic, and brewed with a mixture of Belgian and New England yeast strains."

Väike purk, sildil sinakais-lillakais toonides metsiku lääne looduspilt. Valge vaht täidab pool klaasi, kuid kaob kiirelt. Õlle värvus - häguselt kollane. Aroom on magusakas-vürtsikas, puuviljane ja veidi krõbelev. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas ning segumahlaselt puuviljane. Keskmaitse muutub mõrkjamaks ja hapukamaks, mahlaseks ja kuivaks. Lõppmaitse on huvitavalt mahlane ja veinine, veidi kuivem ja vürtsikam. Järelmekis saavutab vürtsikas õhetus juba valge pipra ja aniisise segaelamuse.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. Väga huvitav ja mitmemõõtmeline vürtsikas elevus koos nisuse pehmusega annab mõnusalt meeldiva elamuse.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment