Sunday, April 27, 2014

Caterpillar


Caterpillar (Brewfist, Itaalia). pdl 0,33 l. alc 5,8 %vol. Liigimäätatlus: APA. Ratebeeri hinnang on 94 ja beeradvocate oma 83 punkti!

Tootjainfo: "Collaboration with Beer Here this is a pale ale from 5.8 degrees with malt, rye and Columbus & Motueka hops. IBU 50"

Väike lihtne pudel, sildil raamatust Alice Imedemaal tuttav stseen seenel istuva tõuguga ... ainult et Alicel on käes õlleklaas :) Õrnalt kollakat karva vaht moodustab sõrmepaksuse vahukihi, mis on suuremulline ja mitte kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroomis sekundeerib tõeliselt heale veele paras ports vürtsikas-mõrkjaid humalaid.

Esmamekk on keskmisest pisut kergema kehaga ja mõrkjas. Keskmaitses lisandub veelgi linnaseid ja intensiivset humalamõrkjust. Lõppmekk on mõnusalt vürtsikas ja kirkalt karge, jõuline ja samas meeldivalt külluslik. Järlemaitse õhkab värskust, turgutades väsinud vaimu ja närtsinud ihu.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja õrnalt õlija paletiga, mõrkjas-magus-vürtsikas-mõrkja buketiga ÜBERTASANDI APA, mis sisuliselt kvalifitseerub IPA'ks. Siia juurde oleks paras pakkuda magusa sinepikastmega serveeritud värskeid paprikalõike. 

----------
pilt siit

No comments:

Post a Comment