Friday, April 11, 2014

Kormoran Porter Warminski

Kormoran Porter Warminski (Kormoran, Poola). pdl 0,5 l. alc 9,0 %vol. Liigimääratlus: balti porter. Ratebeeris hinnang 96 punkti, beeradvocate pole veel koondhinnet välja kujundanud.

Tootjainfo: "The strength of our porter is a long aging period ( a minimum of 21 weeks). At this time, the beer takes effect clarified give proper taste and smell. So long aging allows us to dispense with filtration . All this adds up to full-bodied beer with a unique , velvety flavor , deep color and a wonderful aroma."

Reljeefkirjadega keskmist mõõtu pudel, mustal sildil kuu poole ulguv koer. Tumekreemjas vaht moodustab sõrmepaksuse kihi, mis vajub suuremulliseks, kuid püsib siiski mõnda aega. Õlle värvus - kirkalt tumepunane. Aroomis on kõrvetatud linnaste suitsusegust hapukust koos balti porterile omase magusa kõrvalnoodiga.

Esmamekk on raske ja magus-jõuline ning keeleotsa torkiv. Keskmaitse mõjub sametiselt raskelt, magusakas-vürtsikalt, meenutades suitsuploome ja kohvikreemi. Lõppmekk on täidlane, džemmine ja kuivatatud kirsse meenutavalt jõuliselt magus-hapukas. Järelmaitse on melassi ja kohvi nüanssidega, viskoosne ja alkoholine.

Raske kehaga, õlijalt kleepja paletiga, magus-vürtsikas-hapukas-mõrkja buketiga, jõuline ja meeldib übertasandi porter. Siia juurde soovitaks pakkuda mee-sinepi marinaadis grillitud köögivilju, mis on üle puistatud röstseesamiseemnetega.
---------
pilt siit

No comments:

Post a Comment