Thursday, July 23, 2015

Naked City


Naked City (Raduga, Poola) pdl 0,5 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 85 punkti. Tegelikult on tootja sildile kirjutanud "belgian IPA"

Tootjainfo (google tõlke abil): "Belgian-style beer IPA - the perfect combination of IPA hop character with complex, fruit and spice notes Belgian.
Bitterness: 65 IBU.
HOPS: CASCADE, CITRA, WARRIOR, MAGNUM, ZTC, SIMCOE.
Yeast: Gozdawa BFSAY"

Keskmist kasvu pudel, retrolikul sildil vannis lebav daam. Helekreemikas vaht täidab veerand klaasi, püsides märkimisväärselt kaua. Õlle värvus - kirkalt virsikukuldne. Aroom on kui belgia klassika - magusakas, karameljas ja õrnalt vürtsikas. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse on väga meeldivalt vürtsikas-magusakas, kuivatatud melonit ja papaiat, ananassi ja piparkooki.  Lõppmaitse paneb suu mõnusalt sädelema, mõrkjas-magusakas keha, väikene sumine ja kergelt suud naksuma panev tihkus ... uhh kui hea. Järelmekk on värskendav, tuuline ja päikeseline justkui jalutuskäik Narva-Jõesuu mändide all.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. Oivaliselt mõnus kaaslane õhtuveetmiseks koos rammusama juustuga.
----------------
pilt võetud siit

No comments:

Post a Comment