Sunday, January 20, 2019

Riesling People


Riesling People (Mikkeller, Taani) pdl 0,33 l. alc 6,7 % Ratebeeri liigimääratlus: "PA - Hazy / New England" ja hinnang 93 punkti. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja 3,76.

Tootjainfo: "New England Style Hazy IPA brewed with Meier Riesling Juice"

Väike lihtne pudel, sildil kamp Mikkelleri mehikesi. Erkvalge vahukiht täidab kolmandiku klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on kaugelehoovavalt mahlane, magusakas ... aga ka selline huvitav mõrkjas-läägeke kõrvalnoot, mille üle mõtiskledes tuleb pähe "üleküpsenud viinamarja kest".

Esmamekk on keskmise kehaga ja kargelt mõrkjas-magusakas. Keskmaitse muutub hapukamaks ja üsna selgelt viinamarjaseks. Lõppmaitse - lõbusalt-lustakalt-kohisevalt mahlane, karge, veidi ülemäära magus, veinine. Järelmekk muutub kuiva valge veini taoliseks, kaldapealselt tuuliseks, õitsva loduheinamaa lilleliseks, suvelõpuseks, nautlevaks ja valge-kleidi-kergeks.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-hapukas ÜBERTASEME RÜÜBE! Oi kas teate KUI suuremahuliseks on muutunud see napp 2% viinamarjamahla! Mahla-mahlane ja NEIPA-mahlane kombo, mis toetab üksteist ideaalsel moel!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment